Selasa, Ogos 14, 2012

Pas Putrajaya bagi bola tanggung pada Umno

Program solat Tarawih Pas Putrajaya di kaki lima/tempat pejalan kaki di rumah kedai Presint 15 (berhadapan Pejabat Pas Putrajaya) Ahad lepas telah dijadikan modal oleh Umno untuk menyerang. Tindakan tersebut telah menerima tohmahan fitnah dan kejian daripada beberapa cybertrooper Umno.
Sebenarnya program bermula sejak petang lagi dengan agihan dan edaran juadah berbuka kepada masyarakat, sumbangan Aidilfitri dan majlis berbuka puasa. Seterusnya disusuli dengan solat Tarawih berjemaah.
Secara peribadinya aku (ada di tempat kejadian) agak terkejut dan tidak bersetuju Pas Putrajaya mengadakan solat Tarawikh di kaki lima, yang mana seolah-olah sengaja memberi bola tanggung kepada Umno untuk menyerang. Lebih-lebih lagi ianya memberi persepsi negatif kepada masyarakat.
Untuk program edaran juadah kepada masyarakat, sumbangan Aidilfitri dan majlis berbuka puasa memang tindakan bijak yang sepatutnya diadakan di kaki lima, namun bab solat tarawih lebih baik dibuat di dalam pejabat Pas Putrajaya.

1 ulasan:

  1. Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIREN dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIREN di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIREN saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIREN karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI....Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI
    Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIREN dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIREN di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIREN saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIREN karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI....Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI

    BalasPadam